HEADER IS HOOFDZAAK

De start voor uw bedrijfsfilm, fotografie, webdesign & onderhoud

Het maken van een verhaal staat voor ons centraal in elke film. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm of juist een film om informatie over te brengen. We gaan voor 'echte' mensen dat wil zeggen dat we geen acteurs inzetten. Dat hoeft ook niet want je eigen klanten of medewerkers weten juist heel goed waar ze het over hebben.

Nieuwe productie

Deze film gaat over het belang van lezen voor kinderen op de Basisschool. De bibliotheek op school.

Testimonial OMC Hanzekliniek

De beste reclame komt van je eigen klanten

Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, instructievideo of bedrijfsfotografie; Wij adviseren en begeleiden u graag bij het volgende project.  Wij verdiepen ons in uw bedrijf om zo een bedrijfsfilm te maken die het verhaal verteld van uw bedrijf of instelling. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een bedrijfsfilm.

Contact opnemen

Professionele fotografie is voor de moderne website onmisbaar. De schermen worden steeds groter en beter, daarom moet de foto van uitstekende kwaliteit zijn. Voor fotografie geldt hetzelfde als video, beelden brengen uw product tot leven. Zien is beleven en dat brengen wij over in onze bedrijfsfotografie.

Fotografie

Beelden zeggen meer dan woorden is een uitdrukking die zeker tot zijn recht komt bij het maken van een bedrijfsfilm. Wij laten uw product tot leven komen in de bedrijfsfilm op zo'n manier dat uw klant het zelf ook wil beleven.

corporate movie

De website is uw moderne etalage. Door het gebruik van professionele bedrijfsfilms en bedrijfsfotografie krijgt uw site nog meer uitstraling. Bij KroeseMedia kunnen wij u begeleiden bij het opzetten van een nieuwe moderne site. Samen met u maken we uw website aantrekkelijk . Wij leveren een totaal-pakket van ontwerp tot en met de invulling van de website met teksten, webvideo's en spetterende foto's.

website

Een bedrijfsfilm verteld het verhaal van uw bedrijf. Het gaat over een product dat u met hart en ziel levert aan uw klanten. Wij kunnen dit laten zien op een unieke manier in een bedrijfsfilm. Dit materiaal kan op vele manieren gebruikt worden denk aan uw webpagina, nieuwsbrieven en natuurlijk tijdens bedrijfspresentaties en beurzen.

Bedrijfsfilm

Over ons

Inhoud geven aan je site is wat we doen of het nu gaat om foto's, video's of teksten we leveren het op het hoogste niveau.

Je website is meer dan een visitekaartje, in feite is het je digitale etalage, Het is de plek waar je aan je klanten kunt laten zien wat je doet en vooral ook waarom. Wij leggen ons toe op de inhoud omdat dit ons echt boeit. Wij zijn nieuwsgierig naar de achtergrond van een bedrijf en kunnen dat op verschillende manieren vertalen naar content voor je site. Want niet alleen woorden vertellen een verhaal maar beelden misschien wel meer. Dit doen we door het leveren van spetterende foto's en video's. Toch zijn teksten ook wezenlijk om goed gevonden te worden door nieuwe klanten. Goed geschreven teksten maken je beter vindbaar en kunnen zorgen voor meer bezoekers op je site. Voor content bij je bij ons dus aan het juiste adres!

 

Neem contact op