Media Training
Presentatoren en dagvoorzitters

Complete mediatraining

Zo nu en dan komt u in aanraking met de media. Toch een fijn gevoel dat u weet hoe het werkt.

Contacten met de media komen gewenst of ongewenst. U wilt iets lanceren of presenteren en wilt graag free publicity. In een ander geval is uw bedrijf onderwerp van gesprek naar aanleiding van een incident. In alle gevallen is het handig om te weten hoe u omgaat met journalisten. Bij Kroese Media kunnen wij u uitstekend begeleiden.

Interview training

Journalisten stellen altijd van die vervelende vragen. Je kunt ze maar beter buiten de deur houden.

Dat is in veel gevallen de reactie van mensen die in het middelpunt van het nieuws staan. Zeker in het geval van een incident willen betrokkenen liever niet voor de camera. De vraag is of dit de beste reactie is. Bij de interview training van Kroese Media leert u om te gaan met de media en oefenen we interviews. Als de situatie zich voordoet weet u wat u moet doen.

Presentatietraining

Presenteren is niet presteren hoe dat werkt vertellen wij u in de presentatie training.

Presenteren is meer dan een praatje houden voor een publiek. Het liefst wilt u het boeiend en de boodschap goed overbrengen. In Nederland is er niet veel aandacht voor deze tak van sport. Veel mensen hebben nog nare herinneringen aan de eerste spreekbeurt. Bij Kroese Media kunnen wij u verder helpen want presenteren is te leren. In een leuke sfeer gaan we aan de slag en maken van uw speeches een feestje.

Mediatraining plus

Omgaan met de media is ook omgaan met jezelf. In de mediatraining plus geven wij een workshop presentatie met een onderdeel aikido.

Deze training is een mooie combinatie van het hoofd en het lichaam. Wij zijn in ons leven en werk altijd aan het plannen en organiseren en staan zelden stil bij onszelf. In deze mediatraining doe we dat wel want als je een presentatie doet of je geeft een interview is het goed dat je letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen staat. De combinatie van de mediatraining met de aikido workshop zal dit zeker opleveren.