Industrieel
LEVO
AP v/d Berg
Fotografie

Foto- en Videoreportage

Omdat we fotografie en film combineren kan het handig zijn om een reportage in één keer op te nemen.

Zo hoeft u maar een keer de voorbereiding voor de shoot te doen. Dat bespaart tijd en moeite. Wij bereiden een opnamedag uitgebreid voor. Door de ervaring die we op hebben gedaan in de afgelopen jaren weten we wat nodig is om uw bedrijf optimaal in beeld te krijgen. Organisatie en planning doen we samen met u. 

Ontwikkeling van uw bedrijf in beeld

Uw bedrijf is in ontwikkeling het is goed om dat te communiceren. Met een professionele fotoreportage geeft u het juiste beeld.

Wij hebben veel ervaring in fotografie voor bedrijven en instellingen. Het kan gaan om een productieproces, speciaal vervoer, bijzondere apparaten of een festiviteit. Het materiaal kan worden  ingezet voor internet, posters of folders. De foto's kunt u bekijken op een speciale beveiligde site. Zo kunt u het resultaat meteen zien en uw keuze bepalen.

Waarom een vakfotograaf

Door de digitale ontwikkeling lijkt het inschakelen van een fotograaf steeds minder noodzakelijk maar niets is minder waar.

De vakfotograaf bekijkt de wereld toch weer op een andere manier. Zo krijgt u een beeld van uw bedrijf of product dat meerwaarde heeft. Omdat consumenten steeds meer op het beeld gefocussed zijn is het van belang dat de uitstraling perfect is. Met de juiste apparatuur en vakkennis zullen we alles inzetten om die perfectie te bereiken.