Corporate movie

Uw bedrijf in de schijnwerper

Wij maken een bedrijfsfilm waardoor u zich kunt onderscheiden van uw concurrent.

Een bedrijfsfilm kan veel meer vertellen dan een overzicht van uw bedrijf of organisatie. Wij vinden dat een bedrijfsfilm niet alleen moet laten zien wat u doet maar vooral waarom. Met een goed verhaal komt uw visie naar voren en dat maakt verschil.

Passie voor beeld

Ondernemen is passie voor de zaak. Wij maken met dezelfde passie uw bedrijfsfilm.

U weet alles van uw product of bedrijf. Voor een bedrijfsfilm is het van belang dat dit vertaald wordt naar een passend verhaal. Door jarenlange ervaring binnen de media weten wij hoe dat verhaal verteld moet worden. Een ding is zeker beelden zeggen meer dan woorden en dat is ons vak.

Daarom Kroese Media

Bij Kroese Media hebben we alles in huis om een complete bedrijfsfilm te maken.

U krijgt een team van specialisten dat een totaalproduct levert. Het script, uitwerking, opname's en de montage worden gedaan door onze professionals met de laatste kennis en professionele apparatuur. We zijn flexibel en hebben passie voor het maken van film en zijn betrokken bij uw bedrijf.

Zo werken wij

Als u een bedrijfsfilm laat maken bij Kroese Media begint alles met een goed gesprek. Het is belangrijk dat we een goed beeld hebben van uw bedrijf zodat de film aansluit bij uw wensen.

Omdat ons bedrijf een journalistieke achtergrond heeft stellen we vooral veel vragen. Op deze manier krijgen we boven tafel wat de beste vorm is voor uw bedrijfsfilm. Met dit eerste gesprek wordt de basis gelegd voor een goed resultaat. De regie voor de verdere uitwerking blijft helemaal in handen van Kroese Media. Er moet heel wat gebeuren; Er komt een script, teksten, opnames, montage, muziek en mogelijk voice over. Al deze zaken regelen wij voor u in goed overleg. Kroese Media is een flexibel bedrijf en heeft korte lijnen daardoor kunnen we goed inspelen op uw wensen.

Video voor en door medewerkers

Heb je een bijzondere gelegenheid zoals een jubileum of opening laat je bedrijf en medewerkers ook een keer van een andere kant zien.

Een leuke verrassing voor het personeel of voor je klanten. Laat je medewerkers de hoofdrol spelen in een videoclip, dit kan op veel manieren. Veel gebruikt is de zogenaamde ' Libdub' maar een gewone videoclip kan ook. omdat we met professionals werken is het resultaat uitstekend en zal het je relaties verrassen.