Header is hoofdzaak
Webvideo
Header is hoofdzaak

Internet is uw digitale etalage. Met webvideo's krijgt u een optimale uitstraling.

Video onmisbaar op website

Nu uw website steeds meer uw portal wordt naar uw klanten is het noodzakelijk om juist op internet daar het verschil te maken. Dit kan met behulp van video.

Een video of film op internet kan op veel manieren ingezet worden. Met een korte impressie kunt u de homepage laten opvallen. Een bedrijfsfilm of commercial kan dieper ingaan op wat u doet en vooral waarom.  De kracht van het beeld is enorm en het kan ook heel praktisch zijn. Instructie voor uw product kan natuurlijk prima met een kort filmpje. Ook krijgt uw website een gezicht als u zelf wat verteld aan de bezoeker.

Instructiefilm

Je kan in woorden uitleggen hoe iets werkt maar beeld werkt altijd beter. Video is vanzelfsprekend de beste manier om instructie te geven.

Een instructiefilm is een goed middel om uit te leggen hoe een product werkt. Wij kunnen op een eenvoudige manier een instructie video voor u maken. De opnames kunnen in een studio gedaan worden of op locatie. Onze cameramensen en editors maken er een simpel begrijpelijk geheel van. Eenvoud is in dit geval de beste aanpak.

Website gezicht geven

In uw bedrijf kunt u gasten verwelkomen of attenderen op een aanbieding. Dit kan op uw site ook prima met een webvideo.

Veel mensen weten dat de weerman niet echt voor een kaart staat maar voor een blauwe of groene wand. Deze techniek gebruiken we veel voor webvideo's. In het vakjargon heet dit chroma key. Met behulp van deze techniek kunt u uw eigen werkelijkheid maken. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij instructiefilms of introductie van uw bedrijf of een product. Deze vorm van video is ook goed te gebruiken voor webshops. In onze studio maken wij voor een chromakey wand opnames van producten of modellen. Alles is mogelijk. Op de site vindt u een aantal voorbeelden. 

Header is hoofdzaak

De header van uw website is de binnenkomer voor de bezoekers. Deze moet opvallen en passen bij uw product of bedrijf.

De nieuwe trend voor websites is om in de header een video te plaatsen. Omdat het om zo'n belangrijke plek op de site gaat is het van belang dat de beelden in een paar shots alles vertellen wat u wilt communiceren. Op onze eigen site ziet u hoe dit er uitziet. Met ons inzicht voor beeld, zowel video als fotografie kunnen wij de mooiste en meest passende headers leveren.

Social media