ONTDEK HET KROESE MEDIA PAKKET

Weinig tijd voor je website? Wie maakt de foto's en video's? Wie onderhoud mijn website en stelt een Digitaal Magazine samen? Abonneer je op het KroeseMediaPakket.

Een website en dan?

Uw website is klaar voor gebruik maar dan? De invulling van een site is een intensieve klus. Kroese Media kan u daar prima mee van dienst zijn.

Een site wordt succesvol met professionele foto's, video's en teksten. Dit kost veel tijd en heeft vaak geen prioriteit. Kroese Media kan u helemaal ontzorgen op dit gebied. Wij zijn in staat om ons goed te verdiepen in uw onderneming en met onze specialisten op het gebied van fotografie, video en teksten maken we van uw site een prachtig geheel. Zodoende kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten.

Totaalpakket voor uw website

Een nieuwe site van uw bedrijf is van groot belang alles moet kloppen. Het ontwerp is nog maar het begin want het gaat om de invulling.

 Er moeten foto's komen, teksten en eventueel video's. Wij bieden een totaalpakket voor uw nieuwe site zodat de uitstraling klopt met uw doelstellingen. Uiteindelijk wilt u natuurlijk dat nieuwe klanten u vinden en bellen wij doen er alles aan om dat te bereiken.

Internet uw digitale etalage

De website van uw bedrijf is meer dan visitekaartje in feite is het uw digitale etalage.

Met de ouderwetse etalage wilde men klanten verleiden om in de winkel te gaan en dan iets verkopen. Dat is natuurlijk precies wat u graag met uw website wilt bereiken. Wij werken samen met AddNoise Internet Design een bedrijf dat helemaal op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet. Vervolgens wordt dit vertaald naar de wensen van uw bedrijf.