Digitale Magazines

"Geen bladerbare PDF, maar een echte interactieve ervaring op je tablet".

Digtitaal Magazine

Geef je klanten een geweldige digitale ervaring met video's, slideshows, formulieren en fotogalleries.

Met de aanschaf van een Digitaal Magazine bespaar je veel geld op hoge opmaak- en drukkosten. Immers, de aanschaf van de template is éénmalig!
Daarnaast is een spelfout direct online te herstellen en vervangt u een foto of video met een druk op de knop.

Het is echt veel goedkoper, fantastisch!

Meetbaarheid

Wat vinden je lezers interessant?

Met Google Analatycs is het mogelijk om bij te houden welke artikelen, video's of foto's meer bekeken en gelezen worden dan andere. Met de volgende editie kun je direct inspelen op de interesses van de lezers.

Goh, nu kan je dus direct zien of het Magazine wel gelezen wordt. Vroeg me eerder altijd al af wie het exemplaar direct bij het oud papier gooide.

Techniek

Het 'vullen' van een digitaal magazine gaat net zo als het bijhouden van je website met een CMS.

Het CMS voor dit digitaal Magazine is bedacht en ontwikkeld door Addnoise Advertising waar wij nauw mee samenwerken. De techniek is perfect, betrouwbaar en is altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen.

Kosten

De kosten voor de aanschaf van een Digitaal Magazine zijn éénmalig, voor het invullen ervan bieden wij het KroeseMediaPakket.

Met het KroeseMediaPakket bieden wij een abonnement die je geheel ontzorgd. Naast de éénmalige kosten voor de aanschaf van het CMS bieden wij een abonnement per maand, kwartaal of jaar om het Magazine te voorzien van teksten, foto's en video.